Att vi står inför ett stort problem med miljön har nog inte undgått någon, men fortfarande så är det många som inte direkt gör vad de kan för att rädda situationen. Visst kan inte en person göra allt, men tillsammans kan vi hjälpas åt och förhoppningsvis få bukt på det rådande klimathotet.

Hela vår jord står inför ett hot, ett hot mot klimat och miljö. Och så har det faktiskt varit länge nu. Men faktum är att sådant man gör idag kan vara morgondagens miljöproblem, så det är faktiskt komplicerat att ta tag i dessa problem. Inte minst som privatperson, kan tyckas. För det är ju så att visst kan ingen göra allt, men alla kan göra något, och på metro.se kan man läsa lite om hur:

Lär dig källsortera, minska din elförbrukning och köra fler mil på en tankning. I Göteborg finns nu flera kurser och föreläsningar för dig som vill börja leva mer miljövänligt.
– Vi vill göra miljön till en mänsklig fråga i stället för en teknisk fråga.

Dessvärre är det svårt att veta vartåt det barkar, och även om en spådam hos Sierska kan säga sitt, så påverkas miljön ständigt av våra val. Hur man ska fortsätta med arbetet med att rädda klimatet är därför avgörande, för det är såklart inte försent att ändra det som sker just nu. Och med tanke på hur många som är engagerade nu för tiden, och allt fler blir hela tiden, så ser det ändå förhållande ljust ut för framtiden. Men det bygger på att vi inte ger upp och att alla drar sitt strå till stacken!

???????????????????????????????????????