Är man sugen på att cykla runt naken mitt i en storstad är det till London som man ska bege sig. Där hålls det nämligen ett nakenlopp för cyklister där man cyklar genom London med tusentals andra människor. 

Snart närmar sig den stora cykeltävlingen Tour de France och just cykeln har fått allt större status i vårt samhälle då allt fler börjar ta miljön på allvar. Och just allvar är det rätta ordet när det kommer till den nakna cykeltävlingen i London. För hur komiskt det än kan vara att se nakna människor med budskap på sina kroppar cykla omkring så har tävlingen ett mycket stort budskap: att vi måste tänka på och minska bilindustrin skriver Expressen.se. Det är från sex olika platser i Londonsom loppet kommer utgå ifrån, mot det gemensamma målet Hyde Park.

Vad denna tävling kommer att göra är att orsaka stora problem i trafiken så vet man att man kommer befinns sig i London är det bäst att tänka till. Men, då syftet är att få bilister att tänka till så kanske det är bättre med så mycket kaos som möjligt. Protesten blir med andra ord högre om den hörs och syns och blir uppsnappad av så många nyhetssajter som möjligt. Inte alla, men de flesta kommer att vara helt nakna, även vissa kommer att använda sig av kroppsmålning. I Storbritannien är det inte olagligt att vara naken offentligt, men arrangörerna uppmanar ändå alla deltagare att klä på sig efter de cyklat klart.

Ge cykeln mer plats

12115056-fribad-amundonDet är otroligt viktigt att tänka på vår miljö, och när det kommer till människor som bor i en storstad är det ännu viktigare att fundera på hur man kommer runt i staden. En cykel är ett otroligt bra sätt – och ett miljövänligt sådant. Vad man kan göra är att be sitt företag samt omkringliggande företag att investera i Cykelboxens cykelgarage för att enklare kunna ta cykeln till jobbet. Men, om det mer är det nakna som lockade med denna artikel så kommer några tips från Aftonbladet om destinationer du kan åka till men där du måste vara naken:

  • Nakenbasta i Helsingfors
  • Nudiststrand i Australien
  • Nakenlöpining i Danmark
  • Nakengolf i Frankrike
  • Nakenkryssa i Karibien.