Skip to content

Vem blir Årets Miljöjournalist 2012? Nominera nu!

by admin on augusti 17th, 2012

Miljöjournalisternas förening och Edbergstiftelsen utlyser härmed 2012 års omgång av tävlingen Årets Miljöjournalist. Föreslå kandidater senast 30 september! Allt nominerat material skickas digitalt till priset@miljojournalisterna.se.

Priset Årets Miljöjournalist har delats ut sedan 2004. Det ska belöna särdeles god miljöjournalistik som publicerats i svenska medier under tävlingsåret oktober 2011–september 2012. Priset på 25 000 kronor sponsras av Edbergstiftelsen och delas ut under Miljöjournalisternas julfest.
Förra årets vinnare blev Linda Danhall och Lotta Nilsson, journalister på Norrländska Socialdemokraten, som prisades för sin artikelserie om det finländska företaget Outokompos miljöpåverkan i Haparandaregionen.

From → Okategoriserade

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS